FAQ – Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je de antwoorden op veel gestelde vragen over onze producten, de aanleverspecificaties en overige informatie. Mocht je het antwoord op je vraag hier niet vinden neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Algemene vragen

Ik wil graag een drukproef zien voordat ik bestel, kan dat?

Heb je een bepaald product in je hoofd maar wil je eerst wel eens zien hoe het eruit zou zien met jouw logo? Geen probleem. We sturen je graag een vrijblijvend digitaal voorbeeld van het product van je keuze met jouw logo. Hierdoor kun je al een idee krijgen van hoe het product er straks uit gaat zien. Je kunt ons je ontwerp mailen op info@giftconcept.nl.

 

Wat voor bestand moet ik aanleveren?

Het liefst ontvangen wij een PDF bestand in vectoren, zorg ervoor dat je de lettertypes omzet in lettercontouren of sluit deze in. Heb je geen PDF bestand? Geen paniek, andere bestanden kunnen ook. Wij beoordelen alle bestanden handmatig, mocht het bestand niet voldoen nemen wij contact met je op. Je ontvangt altijd een digitale drukproef ter goedkeuring.

Hoe lever ik het ontwerp en/of bestand aan?

Je kunt je ontwerp het beste naar ons mailen:  info@giftconcept.nl. Betreft het een groot bestand, maak dan gebruik van de gratis service van WeTransfer.

Komen er nog extra kosten bij?

Onze prijzen in de webshop zijn exclusief BTW en verzendkosten. Wij leveren hoofdzakelijk aan bedrijven, vandaar dat onze prijzen op de website exclusief BTW worden vermeld.

Heb je hulp nodig bij je ontwerp?

Dan helpen we jou graag! Mocht je er zelf niet uitkomen maar heb je wel een idee, neem dan even contact met ons op en wij helpen je graag. Je kunt ons bereiken op 088-0402990 of per mail naar info@giftconcept.nl

Levertijden & verzendkosten

Standaard levering

Elk product heeft een andere levertijd en ook de verzendkosten varieren sterk. Zo kunnen we de producten welke wij zelf produceren en op voorraad houden vaak al binnen enkele dagen leveren en kunnen producten welke rechtstreeks uit het verre oosten komen soms maanden onderweg zijn. Heb je snel iets nodig? Neem dan contact met ons op zodat wij je juist die producten kunnen aanbieden welke snel leverbaar zijn.

Spoedbestelling

Sommige van onze producten kunnen we al binnen 48uur bedrukt en wel bij je hebben. Benieuwd welke? Nee dan even contact met ons op. 088-002990 of info@giftconcept.nl