Creativiteit

Want creativiteit daar gaat het om. Onze creativiteit en kennis van de markt stelt ons in staat de juiste selectie te maken. Juist dat product dat net even anders is of de boodschap overbrengt die jij wilt overbrengen. Want juist bij promotionele producten en geschenken gaat het om de verrassing die een product teweeg brengt bij de doelgroep die je wilt bereiken.

Door onze ruime ervaring weten we dat onze creativiteit het verschil maakt. We zorgen ervoor dat de juiste snaar wordt geraakt met creatieve ideeën waarmee we ook jou zullen verrassen.

Standaard of eigen ontwerp?

Moet het altijd een eigen ontworpen product zijn om dat te bereiken? Nee, natuurlijk niet. Je zult verbaasd zijn wat je met standaard producten kunt bereiken door middel van kleine toevoegingen en/of bedrukking of gewoon omdat het zo goed past bij wat je doet. Zo is het geven van een vogelhuisje door de makelaar bij de sleuteloverdracht toch veel leuker als die eeuwige fles wijn en bos bloemen, krijgt de timmerman liever een profesioneel timmermanspotlood dan een pen bij de houthandel en is de de USB stick in de vorm van een gloeilamp voor de installateur toch veel leuker om weg te geven aan zijn opdrachtgever dan een mok . Allemaal standaard producten maar heel doelmatig als ze maar op de juiste manier worden ingezet.

 

 

Eigen ontwerp

Maar het kan natuurlijk ook een eigen, speciaal voor jou, ontworpen product zijn. Of het nu een sleutelhanger is in de vorm van je logo of een USB stick in de vorm van de producten die je fabriceert het kan allemaal. Samen met jou gaan we het proces in van idee tot ontwerp en van monster tot product waarbij het altijd van tevoren duidelijk is wat de kosten en de doorlooptijd zullen zijn. Dus geen verrassingen achteraf.

Creativiteit in bedrukking

Een ander belangrijk onderdeel van het product is de personalisering met je tekst en/of logo. Ook daar is creativiteit belangrijk. Gaan we bedrukken in zeefdruk of borduren op je nieuwe bedrijfskleding? Gaan we je geschenk in zeefdruk of tampondruk bedrukken of misschien toch etsen, van blinddruk voorzien of graveren? Duizelt het je al een beetje? Door onze ruime ervaring kunnen we je ook daarvoor goed adviseren zodat je de juiste keuze kunt maken. Zo kunnen wij van de meeste producten een digitaal monster maken met de personalisering zodat je al een goede indruk hebt hoe je product eruit komt te zien.

Creativiteit in oplossingen

Maar er is nog meer. Zo zijn we ook heel creatief in oplossingen. Oplossingen toegepast op jou specifieke situatie. Of het nu gaat om het opzetten en beheren van een eigen webshop met de specifieke promotionele artikelen voor jou onderneming of de fullfillment van je loyalty programma. We bieden het allemaal.

Lees Verder

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel dan 088-0402990 of mail ons info@giftconcept.nl