Hoe werkt dat dan?

Onze werkwijze begint altijd met luisteren. Wij willen namelijk graag jouw verhaal horen over je bedrijf en waar jouw bedrijf voor staat. Wat je doelstelling is, hoe je doelgroep eruit ziet en, niet onbelangrijk, wat je ermee wilt bereiken.

Nog niet over nagedacht?

Misschien heb je daar nog niet eens zo over nagedacht. Was het meer zo iets van “We moeten toch ook iets hebben om weg te geven”.

Dat zien we vaak, zoiets van “Ach wat maakt het uit”. Bedenk dan goed dat jou naam en/of je logo straks op de artikelen staat en dus ook jouw reputatie. Wat zegt die bieropener die bij de derde keer al in tweeën breekt of die lekkende pen over jou bedrijf? Ja zo had je het waarschijnlijk nog niet bekeken……wij wel.

Wie, Wat, Waar, Wanneer en Hoe ?

Dat zijn de belangrijkste vragen die wij je zullen stellen.

Wie?

Wie wil je bereiken met je geschenk? Je klanten? Je potentiële klanten? Je achterban? Consumenten in het algemeen?

Wat?

Wat wil je bereiken? Nieuwe klanten winnen? Loyaliteit van bestaande klanten? Terugwinnen van verloren klanten? Naamsbekendheid? Goodwill? Maar ook wat is je budget wat wil je eraan uitgeven?

Waar?

Waar wil je het geschenk inzetten? Op een Beurs? Bij een jubileum ? In combinatie met een marketing actie? Ter gelegenheid van een festival of evenement?

Wanneer?

Wanneer wil je je geschenk weggeven? Dat bepaald voor een belangrijk deel uit welke bronnen we kunnen putten. Heb je iets heel snel nodig dan moeten wij ons beperken tot voorraad producten, heb je wat langer de tijd dan kunnen we wellicht ook rechtstreeks uit het verre oosten aanbieden.

Hoe?

Hoe wil je het geschenk in gaan zetten? Geef je het persoonlijk? Stuur je het op? Laat je het uitdelen door een promotieteam? Zit het in een goodiebag bij een opening of evenement?

Heel veel vragen

Heel veel vragen maar het antwoord op die vragen stelt ons in staat om uit het enorme aanbod een selectie te maken van de producten welke het beste bij jou passen. In plaats van eindeloos zelf te  zoeken stellen we jou in onze offerte een selectie van producten voor die optimaal passen bij jouw wensen, je budget en doelstelling. Dat kunnen een bestaande producten zijn maar ook speciaal voor jou worden vervaardigde of aangepaste producten. Dat is onze creativiteit en die zetten wij elke dag weer voor 100% in.

Lees Verder

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bel dan 088-0402990 of mail ons info@giftconcept.nl